مطالب

Mostbet ilə 24/7 müştəri dəstəyi xidmətləri və əlaqə imkanları

Les avantages des bonus sans mise pour attirer les nouveaux joueurs en ligne

حمایت سخنگوی سازمان معلمان ایران از بیانیه کانون صنفی معلمان

بیایید روز معلم را نه به یک روز “نمادین” بلکه  به نقطه آغازی برای “همصدایی و اقدام جمعی” تبدیل کنیم

Explorer les types de jeux d’argent disponibles dans les casinos en ligne

  • ورود به سایت
  • عضویت
جمعه آذر ۱۴, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • اخبار استانها
  • سازمان
    • واحدهای ده گانه
      • واحد مالی پشتیبانی
      • واحد آموزش
      • واحد اجتماعی
      • واحد پژوهش ونوآوری
      • واحد توسعه و تشکیلات
      • واحد جوانان و دانشجویی
      • واحد حقوقی
      • واحد رسانه وارتباطات
      • واحد طرح وبرنامه
      • واحد سیاسی
    • اساسنامه و مرام‌نامه
    • جلسات شورای مرکزی
    • اطلاعیه‌های سازمان
    • بیانیه‌ها
    • معرفی اعضای ارکان سازمان
    • فرم عضویت در سازمان
  • گفتگو
  • گزارش
  • یادداشت
  • دیدگاه
  • تشکل ها
  • گالری
    • گالری تصاویر
    • گالری فیلم
  • انتخاب سردبیر
  • باشگاه معلمان
  • پیشخوان روزنامه ها
 پرداخت پاداش معلمان بازنشسته با محاسبه تورم
انتخاب سردبیر یادداشت

پرداخت پاداش معلمان بازنشسته با محاسبه تورم

دی ۲۳, ۱۴۰۳ 268 0نظر
image_pdfimage_print

محمد داوری

برخی از اعتراض‌ها و انتقادها آن‌قدر روشن است که جای هیچ توجیهی وجود ندارد و هیچ عذر و بهانه‌ای نیز پذیرفته نیست. یکی از مصادیق آن هم اعتراض معلمان بازنشسته سال گذشته است که هنوز 60درصد از پاداش بازنشستگی خود را دریافت نکرده‌اند. اعتراض معلمان به موضوعات مختلف سال‌هاست که به ‌طور مستمر صورت می‌گیرد و آنها از معدود اصنافی هستند که هم در مطالبه‌گری خود استمرار دارند و هم انسجام دارند و تشکل‌های متعدد و متنوعی هم در این صنف وجود دارد که به این استمرار و انسجام کمک کرده و موجب شده است کنشگری‌های این صنف به نسبت سایر اصناف و به نسبت گذشته مدنی‌تر باشد. با این وجود دستگاه‌ها و نهادهای مسوول در قبال این اعتراضات مدنی متاسفانه بسیار غیرمدنی برخورد کرده‌اند، نخست اینکه هیچ کس بابت این تاخیر از فرهنگیان بازنشسته عذرخواهی نکرده است و دوم اینکه هیچ کس نمی‌گوید چرا پاداش بازنشستگان سایر کارکنان دولت بلافاصله پرداخت می‌شود اما به معلمان که می‌رسد این همه تاخیر دارد؟! حالا بگذریم از عدم تناسب میزان این پاداش که بسیار تبعیض‌آمیز است و کارکنان دیگر چند برابر یک معلم در شرایط مساوی پاداش دریافت می‌کنند. نکته مهم‌تر و بسیار روشن این است که وقتی در پرداخت پاداش تاخیر می‌شود چرا به نرخ روز و با محاسبه تورم پرداخت نمی‌شود؟!! درحالی که وقتی اقساط وام همین معلمان یک روز هم تاخیر می‌شود جریمه می‌شوند اما مطالبات معلمان چه پاداش و چه حق‌التدریس‌ها و سایر موارد حتی اگر با چند سال تاخیر هم پرداخت شود همان مبلغ اصلی پرداخت می‌شود؟!!  ظلم از این آشکارتر؟!! انتظار می‌رود هر چند مقصر اصلی این تاخیر دولت گذشته و به‌ طور خاص سازمان برنامه و بودجه و به‌ طور ویژه شخص رییس سابق این سازمان یعنی آقای منظور است اما دولت پزشکیان که شعارش شنیده شدن صدای بی‌صدایان است و عدالت‌محوری‌ترین کلیدواژه گفتمان اوست، این صدای بلند مظلومیت معلمان را بشنود و به آن پاسخ روشن بدهد و بعد هم پاداش آنها را با محاسبه نرخ تورم پرداخت کند. بی‌تردید نحوه مواجهه دولت با اعتراض‌ها و انتقادها مهم‌ترین عامل در تصویرسازی از این دولت خواهد بود.

دولتی که وعده داده بود با معترضان مثل گذشته برخورد نخواهد شد و به منزلت کسی توهین نخواهد شد. دولتی که از دولتمردان و دولت‌زنان آن انتظار می‌رود به گونه‌ای متفاوت‌تر برخورد کنند و صداهای حق‌طلبانه و مظلومانه را بشنوند و پاسخ بدهند و از همه بیشتر حال که سخنگوی دولت از جنس معلمان و از خانواده فرهنگیان است این انتظار دوچندان می‌رود. 
امید است بیش از این معلمان عزیز بازنشسته مجبور نشوند برای فریاد کردن حق خود از دورترین نقاط کشور به تهران بیایند و در کف خیابان حق خود را مطالبه کنند.

منبع: روزنامه اعتماد 23 دی 1403 خورشیدی

مطلب قبلی
مطلب بعدی

ارسال دیدگاه Cancel reply

You must be logged in to post a comment.

دسته بندیهای مطالب
  • اخبار 638
  • اخبار استانها 19
  • اساسنامه - مرامنامه 4
  • اطلاعیه‌های سازمان 4
  • انتخاب سردبیر 426
  • اندیشه 152
  • بیانیه‌ها 33
  • پیشخوان روزنامه ها 1
  • تجربه معلمی 25
  • تشکل ها 9
  • تعلیم و تربیت 12
  • جلسات شورای مرکزی 2
  • دسته‌بندی نشده 129031
  • دیدگاه 1003
  • سازمان 23
  • سازمان 1
  • کتاب 10
  • گزارش 326
  • گفتگو 316
  • معرفی اعضای ارکان سازمان 9
  • واحد آموزش 1
  • واحد اجتماعی 1
  • واحد توسعه و تشکیلات 2
  • واحد رسانه وارتباطات 2
  • واحد سیاسی 1
  • واحدهای سازمان معلمان 1
  • یادداشت 235

آخرین مطالب

10 Greatest Real cash Online slots Champagne slot Websites from

آذر ۱۴, ۱۴۰۴

Exterminator rock climber slot machines Neversummer cuatro EE Wiki

آذر ۱۴, ۱۴۰۴

Average Gladiator slot free spins Exterminator Cost

آذر ۱۴, ۱۴۰۴

Best take5 big win Gambling games so you can Enjoy

آذر ۱۴, ۱۴۰۴


سازمان معلمان ایران سازمان معلمان ایران

دسته بندیها

اخبار
اخبار استانها
سازمان
گفتگو
گزارش
یادداشت
دیدگاه
تشکل ها
انتخاب سردبیر
باشگاه معلمان
پیشخوان روزنامه ها

دسترسی ها

وزارت آموزش و پرورش
شورای عالی انقلاب فرهنگی
مجلس شورای اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
انجمن اسلامی معلمان ایران
کانون صنفی معلمان ایران
مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

شبکه های اجتماعی

© Copyright 2025. All rights reserved.