مطالب

Mostbet ilə 24/7 müştəri dəstəyi xidmətləri və əlaqə imkanları

Les avantages des bonus sans mise pour attirer les nouveaux joueurs en ligne

حمایت سخنگوی سازمان معلمان ایران از بیانیه کانون صنفی معلمان

بیایید روز معلم را نه به یک روز “نمادین” بلکه  به نقطه آغازی برای “همصدایی و اقدام جمعی” تبدیل کنیم

Explorer les types de jeux d’argent disponibles dans les casinos en ligne

  • ورود به سایت
  • عضویت
جمعه آذر ۱۴, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • اخبار استانها
  • سازمان
    • واحدهای ده گانه
      • واحد مالی پشتیبانی
      • واحد آموزش
      • واحد اجتماعی
      • واحد پژوهش ونوآوری
      • واحد توسعه و تشکیلات
      • واحد جوانان و دانشجویی
      • واحد حقوقی
      • واحد رسانه وارتباطات
      • واحد طرح وبرنامه
      • واحد سیاسی
    • اساسنامه و مرام‌نامه
    • جلسات شورای مرکزی
    • اطلاعیه‌های سازمان
    • بیانیه‌ها
    • معرفی اعضای ارکان سازمان
    • فرم عضویت در سازمان
  • گفتگو
  • گزارش
  • یادداشت
  • دیدگاه
  • تشکل ها
  • گالری
    • گالری تصاویر
    • گالری فیلم
  • انتخاب سردبیر
  • باشگاه معلمان
  • پیشخوان روزنامه ها
 سوءاستفاده از عنوان تشکل‌های فرهنگیان
انتخاب سردبیر یادداشت

سوءاستفاده از عنوان تشکل‌های فرهنگیان

بهمن ۴, ۱۴۰۲ 266 0نظر
image_pdfimage_print

محمد داوری

سایت رسمی وزارت آموزش و پرورش روز چهارشنبه 27 دی ماه بیانیه‌ای را تحت عنوان قدردانی شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان سمنان از رییس‌جمهور به خاطر اجرای رتبه بندی معلمان منتشر کرده و متن کامل آن را روی سایت قرارداده است که به نظر می‌رسد عنوان مبهم و کلی شورا و تشکل‌های فرهنگیان در ذهن مخاطب این پیام را منتقل می‌کند که همه تشکل‌های فرهنگیان استان سمنان در این اقدام یعنی صدور بیانیه تشکر از رییس دولت نقش داشتند و موافق این بیانیه بوده‌اند.
از آنجاکه به لطف دولت گذشته و وزارت علی اصغر فانی جایگاهی به عنوان مشاور وزیر در امور تشکل‌ها ایجاد شد و در حال حاضر هم وجود دارد، می‌شود از هاشمی‌نکو که در حال حاضر این سمت را برعهده دارد، پرسید که وقتی از شورای هماهنگی تشکل‌ها سخن به میان می‌آید، منظور چه تشکل‌هایی است و این تشکل‌ها رسمیت و مشروعیت خود را از کجا و چگونه به دست آورده‌اند؟ و نکته دیگر که اسامی این تشکل‌ها قید شود و دبیران کل آنها معرفی شوند تا مخاطب دقیقا بداند که چقدر این عنوان واقعیت دارد و چه کسانی و با چه اندیشه‌ها و انگیزه‌هایی از عنوان شورای تشکل‌های فرهنگیان استفاده می‌کنند.
به نظر می‌رسد بدون مشخص کردن هویت تشکل‌های مدعی استفاده از این عنوان، یک بداخلاقی مدنی و یک تخلف حقوقی است و در اصل سوءاستفاده از عنوان تشکل‌های فرهنگیان است که طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود و حداقل می‌شود گفت در عرصه صنفی و سیاسی دو جریان کلی تشکل‌های اصلاح‌طلب و تشکل‌های اصولگرا را شامل می‌شود و اگر تشکل‌های مستقل از این دو طیف را هم در نظر بگیریم سه دسته را شامل خواهد شد. لذا مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌ها وظیفه قانونی و اخلاقی دارد که نخست با همه طیف‌ها در تعامل باشد مانند الگویی که در زمان وزارت سیدمحمد بطحایی شکل گرفت. با راه‌اندازی خانه اندیشه‌ورزان و اختصاص دفتری برای همه تشکل‌های جریان‌های مختلف و دعوت از همه طیف‌ها صدای همه آنها را می‌شنیدند و دیدگاه‌ها و نظرات همه آنها را منعکس می‌کردند، عمل کنند و اگر چنین اراده‌ای ندارند حداقل هویت تشکل‌های همسو با خود را مشخص کنند تا مخاطبان دچار اشتباه نشوند. در غیر این صورت عناوین کلی و مبهم سوءاستفاده‌ای خواهد بود که باید هم مشاور وزیر، هم شخص وزیر و هم دست‌اندرکاران چنین بیانیه‌هایی پاسخ دهند. صرف نظر از اینکه موضوعاتی مانند اجرای ناقص رتبه‌بندی نه تنها جای تشکر ندارد، بلکه جای تاسف و گلایه دارد و به بهانه رتبه‌بندی از افزایش حقوق معلمان به تناسب تورم سرباز زدند و بسیاری از بی‌تدبیری‌های دیگر که روز به روز بر بی اعتمادی و بی انگیزگی معلمان افزوده است.

منبع: روزنامه اعتماد 3 بهمن 1402 خورشیدی

مطلب قبلی
مطلب بعدی

ارسال دیدگاه Cancel reply

You must be logged in to post a comment.

دسته بندیهای مطالب
  • اخبار 638
  • اخبار استانها 19
  • اساسنامه - مرامنامه 4
  • اطلاعیه‌های سازمان 4
  • انتخاب سردبیر 426
  • اندیشه 152
  • بیانیه‌ها 33
  • پیشخوان روزنامه ها 1
  • تجربه معلمی 25
  • تشکل ها 9
  • تعلیم و تربیت 12
  • جلسات شورای مرکزی 2
  • دسته‌بندی نشده 129357
  • دیدگاه 1003
  • سازمان 1
  • سازمان 23
  • کتاب 10
  • گزارش 326
  • گفتگو 316
  • معرفی اعضای ارکان سازمان 9
  • واحد آموزش 1
  • واحد اجتماعی 1
  • واحد توسعه و تشکیلات 2
  • واحد رسانه وارتباطات 2
  • واحد سیاسی 1
  • واحدهای سازمان معلمان 1
  • یادداشت 235

آخرین مطالب

Szybkość wypłat technologia informacyjna częjeden C preferujący czynnik, dokladnie kto

آذر ۱۴, ۱۴۰۴

Czy to bedzie koncesjonowane kasyna przygotowania jesli czy nie polskie

آذر ۱۴, ۱۴۰۴

Gamble and you may Profit at Reveryplay Gambling enterprise with

آذر ۱۴, ۱۴۰۴

Powinienes natomiast rozwazasz filip w kasynie przetrzymaj, obrot wynosi zaledwie

آذر ۱۴, ۱۴۰۴


سازمان معلمان ایران سازمان معلمان ایران

دسته بندیها

اخبار
اخبار استانها
سازمان
گفتگو
گزارش
یادداشت
دیدگاه
تشکل ها
انتخاب سردبیر
باشگاه معلمان
پیشخوان روزنامه ها

دسترسی ها

وزارت آموزش و پرورش
شورای عالی انقلاب فرهنگی
مجلس شورای اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
انجمن اسلامی معلمان ایران
کانون صنفی معلمان ایران
مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

شبکه های اجتماعی

© Copyright 2025. All rights reserved.