مطالب

یک دانش آموز یک معلم و 19 دانش آموز را کشت

اصلاح‌طلبان نباید برای نقد وضع موجود دچار لکنت شوند

برج «متروپل» در آبادان روی سر اهالی آن منطقه آوار شد

آیین‌نامه جدید صندوق ذخیره فرهنگیان تدوین شد

طرح شفافیت قوای سه‌گانه تصویب شد

  • ورود به سایت
  • عضویت
جمعه خرداد ۶, ۱۴۰۱
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • اخبار استانها
  • سازمان
    • واحدهای ده گانه
      • واحد مالی پشتیبانی
      • واحد آموزش
      • واحد اجتماعی
      • واحد پژوهش ونوآوری
      • واحد توسعه و تشکیلات
      • واحد جوانان و دانشجویی
      • واحد حقوقی
      • واحد رسانه وارتباطات
      • واحد طرح وبرنامه
      • واحد سیاسی
    • اساسنامه و مرام‌نامه
    • جلسات شورای مرکزی
    • اطلاعیه‌های سازمان
    • بیانیه‌ها
    • معرفی اعضای ارکان سازمان
    • فرم عضویت در سازمان
  • گفتگو
  • گزارش
  • یادداشت
  • دیدگاه
  • تشکل ها
  • گالری
    • گالری تصاویر
    • گالری فیلم
  • انتخاب سردبیر
  • باشگاه معلمان
  • پیشخوان روزنامه ها
 مطالبات معلمان
دیدگاه

مطالبات معلمان

اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۱ 36 0نظر
image_pdfimage_print

غزل لطفی

مباحث مربوط به مطالبات معلمین به یکی از مهم‌ترین اخبار منتشر شده بدل شده است. مطالباتی که سال‌ها مغفول مانده و فرهنگیان این‌ روزها با اعتراض و تجمع آنها را درخواست می‌کنند. باید درنظر داشت که جامعه معلمین، سازنده حال و آینده کشور هستند و سرمایه‌گذاری برای این قشر فهیم، اعم از سرمایه‌های فکر، کاربردی و اقتصادی، تضمین‌کننده توسعه، از اکنون تا آینده خواهد بود. به همین جهت شنیدن صدای معلم را باید به معنای شنیدن صدای قدم‌های توسعه‌محوری قلمداد کرد و از آن غافل نشد و بر این عقیده هستم که «گفت‌وگو» همیشه بهترین و موثرترین راه خواهد بود و به همین جهت و حالا که در آستانه روز معلم و هفته گرامیداشت مقام معلم هستیم بهترین زمان است که مهم‌ترین مطالبات معلمان را که البته در نشست با رییس‌جمهور نیز مطرح شده است مرور کنیم. 
۱- آزادی معلمان زندانی و دربندی که بنا به فعالیت‌های صنفی دستگیر شده‌اند. 
۲- تعیین کارگروهی تخصصی با اختیارات ویژه، توسط رییس‌جمهور با حضور نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور استخدامی، مسوولان وزارت آموزش و پرورش و نمایندگانی از تشکل‌های مختلف صنفی و سیاسی فرهنگیان به‌ جهت بررسی مطالبات و اتخاذ راهکارهای مناسب.
 ۳- به رسمیت شناختن تشکل‌های صنفی و سیاسی فرهنگیان و دعوت از آنان در سطوح کشوری و استانی.
۴- آیین‌نامه نظام رتبه‌بندی معلمان بسیار سخت‌گیرانه تدوین شده است تا آنجایی که اخذ رتبه ۴ و ۵ برای معلمان باسابقه با مدرک دکترا هم قابل حصول نیست، جهت دریافت این رتبه‌ها، فرهنگیان راه بسیار دشوار و پیچیده‌ای پیش رو دارند و این آیین‌نامه نیازمند بازنگری کارشناسانه است. 
۵- اجرای دقیق کلیه آیتم‌های قانون خدمات کشوری برای معلمان و بازنشستگان همانند سایر کارکنان در حال حاضر، این قانون به صورت ناقص برای معلمان اجرا شده به ‌طوری‌که ۳۰ آیتم در این قانون وجود دارد که برای فرهنگیان یا اجرا نمی‌شود یا ناقص اجرا می‌شود.
۶- مالکیت صندوق ذخیره فرهنگیان از بدو تاسیس خصوصی بوده ولی متاسفانه توسط دولت، مدیریت شده و فرهنگیان پیگیر هستند که ضمن حفظ مالکیت خصوصی صندوق در مدیریت آن مشارکت داشته باشند اما متاسفانه در دولت سیزدهم تلاش بر این است که این شرکت خصوصی را به صورت نهاد عمومی غیردولتی اعلام کنند و این امر موجب اعتراض شدید فرهنگیان شده است. 
۷- اساسنامه مصوب سال ۱۴۰۰ صندوق ذخیره فرهنگیان که در روزنامه ‌رسمی نیز چاپ شده، توسط وزیر فعلی آموزش و پرورش برخلاف انتظار کنار گذاشته شده و فرهنگیان در سراسر کشور خواهان اجرای بی‌کم و کاست این اساسنامه مصوب سال ۱۴۰۰ هستند.
۸- انتصابات غیرقانونی در هیات امنا و هیات‌مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان که برخلاف اساسنامه مصوب سال ۱۴۰۰ شکل گرفته مورد اعتراض جامعه فرهنگیان کشور است.
۹- عدم برگزاری انتخابات در میان معلمان سطح کشور به‌ جهت انتخاب ۶ نماینده، در صندوق ذخیره فرهنگیان و‌ عدم پیگیری تیم جدید برای بورسی شدن شرکت‌های زیرمجموعه صندوق از عوامل دیگری است که موجبات اعتراض شدید معلمان در سراسر کشور را پدید آورده است.
۱۰ – تقاضای تاسیس سازمان نظام معلمی ایران، همانند سازمان نظام پزشکی و مهندسی برای حرفه‌ای شدن آموزش ‌و ‌پرورش از دیگر مطالبات معلمان کشور است. 
۱۱- تعیین تکلیف نیروهای حق‌التدریس شرکتی و نهضتی با اجرای آزمون ورودی و تشکیل کلاس‌های آموزش ضمن خدمت. 
۱۲- ضرورت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با حقوق شاغلین همتراز. 
۱۳- پرداخت مطالبات باقیمانده بازنشستگان از سال ۱۳۹۹ 
۱۴- پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۰ 
۱۵- افزایش حقوق نیروهای خدماتی که بسیار پایین است و این عزیزان را متحمل مشکلات فراوان معیشتی کرده است. 
۱۶- بیمه تکمیلی اعم از شاغلین و بازنشستگان، در حال حاضر خدمات‌دهی مناسبی ندارد و به جرات می‌توان گفت حتی ۱۰درصد از هزینه‌های درمانی فرهنگیان را هم پوشش نمی‌دهد و نیازمند بازنگری است. 
۱۷- توزیع بسته‌های حمایتی و معیشتی مانند سایر شاغلین دولت به فرهنگیان.

منبع: روزنامه اعتماد 10 ادریبهشت 1401 خورشیدی

مطلب قبلی
مطلب بعدی

ارسال دیدگاه Cancel reply

You must be logged in to post a comment.

دسته بندیهای مطالب
  • اخبار 1050
  • اخبار استانها 45
  • اساسنامه - مرامنامه 14
  • اطلاعیه‌های سازمان 20
  • انتخاب سردبیر 807
  • اندیشه 15
  • بیانیه‌ها 44
  • تجربه معلمی 23
  • تشکل ها 32
  • تعلیم و تربیت 32
  • جلسات شورای مرکزی 5
  • دسته‌بندی نشده 2326
  • دیدگاه 1559
  • سازمان 36
  • گزارش 626
  • گفتگو 491
  • معرفی اعضای ارکان سازمان 9
  • یادداشت 524

آخرین مطالب

Defining Your Happy Place

خرداد ۶, ۱۴۰۱

A Beautifully Refreshing Perspective On Gold

خرداد ۶, ۱۴۰۱

Trade Gold For Learners and everyone Else

خرداد ۶, ۱۴۰۱

Want More Cash? Get Trade Gold

خرداد ۶, ۱۴۰۱


سازمان معلمان ایران سازمان معلمان ایران

دسته بندیها

اخبار
اخبار استانها
سازمان
گفتگو
گزارش
یادداشت
دیدگاه
تشکل ها
انتخاب سردبیر
باشگاه معلمان
پیشخوان روزنامه ها

دسترسی ها

وزارت آموزش و پرورش
شورای عالی انقلاب فرهنگی
مجلس شورای اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
انجمن اسلامی معلمان ایران
کانون صنفی معلمان ایران
مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

شبکه های اجتماعی

© Copyright 2022. All rights reserved.