مطالب

Mostbet ilə 24/7 müştəri dəstəyi xidmətləri və əlaqə imkanları

Les avantages des bonus sans mise pour attirer les nouveaux joueurs en ligne

حمایت سخنگوی سازمان معلمان ایران از بیانیه کانون صنفی معلمان

بیایید روز معلم را نه به یک روز “نمادین” بلکه  به نقطه آغازی برای “همصدایی و اقدام جمعی” تبدیل کنیم

Explorer les types de jeux d’argent disponibles dans les casinos en ligne

  • ورود به سایت
  • عضویت
شنبه آذر ۱۵, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
  • اخبار
    • اخبار استانها
  • سازمان
    • واحدهای ده گانه
      • واحد مالی پشتیبانی
      • واحد آموزش
      • واحد اجتماعی
      • واحد پژوهش ونوآوری
      • واحد توسعه و تشکیلات
      • واحد جوانان و دانشجویی
      • واحد حقوقی
      • واحد رسانه وارتباطات
      • واحد طرح وبرنامه
      • واحد سیاسی
    • اساسنامه و مرام‌نامه
    • جلسات شورای مرکزی
    • اطلاعیه‌های سازمان
    • بیانیه‌ها
    • معرفی اعضای ارکان سازمان
    • فرم عضویت در سازمان
  • گفتگو
  • گزارش
  • یادداشت
  • دیدگاه
  • تشکل ها
  • گالری
    • گالری تصاویر
    • گالری فیلم
  • انتخاب سردبیر
  • باشگاه معلمان
  • پیشخوان روزنامه ها
 حل مشکلات آموزش و پرورش نیازمند «عزم ملی» است
دسته‌بندی نشده

حل مشکلات آموزش و پرورش نیازمند «عزم ملی» است

دی ۴, ۱۴۰۰ 463 0نظر
image_pdfimage_print
وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری با اصحاب رسانه:
«رسانه ها» فارغ از سلائق خود، به تحقق اهداف تعلیم و تربیت کمک کنند
وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری با اصحاب رسانه، به تشریح برنامه های تحولی وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم  پرداخت و بر توسعه عدالت آموزش تأکید کرد و از رسانه های کشور درخواست کرد تا فارغ از سلائق خود، به تحقق اهداف تعلیم و تربیت کمک کنند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز، یوسف نوری در نشست خبری با اصحاب رسانه، که با موضوع «تشریح برنامه های تحولی وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم» در سالن اجتماعات ساختمان شهیدرجایی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و همچنین سردار شهید سلیمانی و شهدای معلم، اظهار کرد: ارکان فرآیند تربیت در مبانی اسناد تحولی به چهار نهاد: «خانواده»، «حاکمیت»، «رسانه» و «سازمان‌های غیردولتی» تقسیم می شود.

وی با تأکید بر نقش بی بدیلی ارتباطات، افزود: جامعه نیازمند کمک رسانه ها است تا ارزش های خود را حفظ کند، بنابراین «رسانه‌ها» باید  فارغ از سلایق و گرایش‌ها به تحقق اهداف تعلیم و تربیت کمک کنند.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید به این موضوع که برای گفتمان سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیازمند تعامل با رسانه هستیم، تصریح کرد: ارتباطات افکار عمومی جامعه را به سمت  تقویت ارزش‌ها مدیریت می‌کند و در این راستا، رسانه ها،  نقش مهمی را برعهده دارند.

وی با تأکید بر تعامل بیش از پیش رسانه ها با آموزش و پرورش، اذعان کرد: بستر حضور رسانه‌ها، به ویژ در پیاده سازی و استقرار سند تحول بنیادین را فراهم خواهیم کرد.

نوری با تأکید بر ضرورت گفتمان سازی در حوزه سندتحول بنیادین آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش یک دغدغه ملی است که برای حل مشکلاتش، نیازمند عزم ملی است،  بنابراین ضروری است، نهاد های خانواده، حکومت، رسانه و نهادهای غیر دولتی باید در این عرصه تلاش کنند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مولّد بودن آموزش و پرورش از نگاه رئیس جمهور، اظهار کرد: رابطه آموزش و پرورش با تولید، ارتقای فرهنگ و هنجارهای اسلامی، رابطه مستقیم و با ناهنجاری‌ها و انحرافات رابطه معکوس دارد. این امر  منتج از  تحقیقات انجام شده، است.

وی اضافه کرد: «سواد اقتصادی» و  «کارآفرینی دانش‌آموزان»، باید افزایش یابد و به جای تربیت تک ساحتی، ضروری است «ساحت‌های ششگانه» را محقق کنیم تا کارآفرینی دغدغه دانش‌آموزان شود. در این صورت است که دانش‌آموز در آینده اجتماع و زندگی خود فرد مؤثری خواهد بود.

نوری ادامه داد: بیش از ۸۵درصد دانش‌آموزان  فارغ التحصیل هنرستان ها جذب بازار کار می‌شوند؛ لذا ایجاد «سواد کارآفرینی و چند بعدی» در این راستا مؤثر و مفید بوده و باید تقویت شود؛ چنان که این موضوع در سند تحول نیز پیش بینی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اندیشه های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در خصوص معلمان، اظهار کرد: «معلم» مهم ترین عنصر در تحول و پیاده سازی اسناد بالادستی  است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در دوران کرونا معلمان کلاس درس را به خانه بردند و در این دوران پرتلاش حاضر شدند لذا قدردان همه معلمان هستم.

وی با تأکید بر تحقق «عدالت آموزشی» و «توزیع عادلانه نیروی انسانی» در نقاط مختلف کشور، اظهار کرد: مجوز  استخدام تعدادی نیرو ویژه مناطق مرزی را دریافت کردیم و این موضوع در بودجه سال 1401 پیش بینی شده است.

نوری افزود: برنامه من در آموزش و پرورش، شامل؛ ۵محور «حاکمیتی»؛ «یاددهی – یادگیری»؛ «عدالت آموزشی»؛ «بهسازی سازمان‌ها با نگاه مدرسه محوری»؛ «منابع انسانی» و «اقتصاد آموزش و پرورش»، می شود.

وی بر وجود معلم ثابت برای دانش‌آموزان مرزی تأکید و عنوان کرد: سعی داریم تا «عدالت» و «نصیب آموزشی» محقق شود و برای عینیت بخشیدن به موضوع «مدرسه محوری» تلاش خواهیم کرد.

مطلب قبلی
مطلب بعدی

ارسال دیدگاه Cancel reply

You must be logged in to post a comment.

دسته بندیهای مطالب
  • اخبار 638
  • اخبار استانها 19
  • اساسنامه - مرامنامه 4
  • اطلاعیه‌های سازمان 4
  • انتخاب سردبیر 426
  • اندیشه 152
  • بیانیه‌ها 33
  • پیشخوان روزنامه ها 1
  • تجربه معلمی 25
  • تشکل ها 10
  • تعلیم و تربیت 12
  • جلسات شورای مرکزی 2
  • دسته‌بندی نشده 130038
  • دیدگاه 1003
  • سازمان 23
  • سازمان 1
  • کتاب 10
  • گزارش 326
  • گفتگو 316
  • معرفی اعضای ارکان سازمان 9
  • واحد آموزش 1
  • واحد اجتماعی 1
  • واحد توسعه و تشکیلات 2
  • واحد رسانه وارتباطات 2
  • واحد سیاسی 1
  • واحدهای سازمان معلمان 1
  • یادداشت 235

آخرین مطالب

Dies man sagt, sie seien die 10 beliebtesten Pornoseiten ihr

آذر ۱۵, ۱۴۰۴

Nachfolgende 11 besten Streaming-Seiten gebührenfrei für jedes 2025: Filme ferner

آذر ۱۵, ۱۴۰۴

Freispiele bloß Einzahlung 2025 1000+ Spielbank Free Spins

آذر ۱۵, ۱۴۰۴

Traktandum 10 der Besten Verbunden Spielsaal Seiten in Brd in

آذر ۱۵, ۱۴۰۴


سازمان معلمان ایران سازمان معلمان ایران

دسته بندیها

اخبار
اخبار استانها
سازمان
گفتگو
گزارش
یادداشت
دیدگاه
تشکل ها
انتخاب سردبیر
باشگاه معلمان
پیشخوان روزنامه ها

دسترسی ها

وزارت آموزش و پرورش
شورای عالی انقلاب فرهنگی
مجلس شورای اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
انجمن اسلامی معلمان ایران
کانون صنفی معلمان ایران
مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

شبکه های اجتماعی

© Copyright 2025. All rights reserved.